Jako z mafiánského filmu: Volili Klause, teď dostali kulky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jako z mafiánského filmu: Volili Klause, teď dostali kulky!

PRAHA (tk, bem) – Mysleli jste, že mafiánské praktiky skončily sobotním kolapsem dvou senátorů a výhrůžnými SMS? Omyl!


Včera senátorkám Lianě Janáčkové a Janě Juřenčákové z klubu SNK, které hlasovaly pro Klause, kdosi poslal do Senátu kulky! Stejně tak poslanci ČSSD Evženu Snítilému. V pátek nezvedl ruku pro Klause ani pro Švejnara a v sobotu zkolaboval a nehlasoval. Kulky prý dostali i přeběhlíci Miloš Melčák a Michal Pohanka. Oba volili Klause.

„V 9.30 jsme objevili při vstupní kontrole pošty ve dvou obálkách kulky ze střelné zbraně. Věc jsme předali policii,“ řekl mluvčí Senátu Petr Kostka. Jeden ze zákonodárců už požádal o policejní ochranu, neví se ale který. Juřenčákové už v pátek někdo vulgárně vyhrožoval textovou zprávou.

Další kulky přišly Snítilému. Ten už vyvolal řadu spekulací kvůli sobotnímu kolapsu. ČSSD pak tvrdila, že vinu nesou Ivan Langer a Zdeňka Horníková z ODS. Prý na Snítilého dělali nátlak. „Na mě nikdo žádný nátlak nevytváří. Čím můžu být vydíratelný? Možná tou kulkou, možná strachem o svých sedm dětí, já nevím,“ řekl včera Snítilý, který odmítl i tlaky kvůli své údajné minulosti v StB. Kvůli fotce, na níž se Snítilým stojí Langer a Horníková, chce teď Evžen Snítilý vystoupit ze strany a možná bude volit Klause.


13.2.2008

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.