Lupič na Barrandově ukradl auto taxikáři: Havaroval po kilometru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Lupič na Barrandově ukradl auto taxikáři: Havaroval po kilometru!

Lupič s kořistí daleko nedojel. Havaroval po 900 metrech.
Lupič s kořistí daleko nedojel. Havaroval po 900 metrech.  (Foto Aktu.cz)

Nového fára se zachtělo pobudovi, který se na jedné z čerpaček na Barrandově vydával za zákazníka, jehož tam zajel vyzvednout řidič taxislužby. Po potyčce vůz ukradl. Ne na dlouho.

Falešného kunčofta taxikář na čerpací stanici v ulici K Barrandovu naložil včera ráno. „Když si uvědomil, že nejde o zákazníka, vyzval muže, aby vystoupil. Ten jej ale ze zadního sedadla napadl. Řidič vystoupil, aby jej vytáhl, on ale přesedl na místo řidiče a s autem ujel. Posléze havaroval na nedalekém kruhovém objezdu v Lamačově ulici. Po muži, který se dopustil loupeže, pátráme,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina. Pachateli hrozí až deset let za mřížemi.

Chytré auto

Od místa, kde se zmocnil vozu, ke kruhovému objezdu, kde lupič havaroval, je to autem 900 metrů. Nastartovaný stroj, se kterými uprchl, zřejmě mohl zastavit takzvaný imobilizér. Auto zablokuje v případě, kdy osoba, jež ho řídí, u sebe nemá klíčky. Osobáky bývají bezklíčkovým zapalováním vybavovány posledních 10 let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.