Matějská pouť kolotoče roztočí už o víkendu: Adrenalin bez zdražení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Matějská pouť kolotoče roztočí už o víkendu: Adrenalin bez zdražení

Už v sobotu se rozzáří i oblíbené obří kolo s uzavíratelnými a vytápěnými kabinami.
Už v sobotu se rozzáří i oblíbené obří kolo s uzavíratelnými a vytápěnými kabinami. (Foto Aha! – I. D. Hladík, M. Protivanský)

Ohlašuje jaro, otevírá sezónu zábavy na holešovickém Výstavišti a opět láká na novinky. Matějská pouť zahájí 429. ročník v sobotu úderem 10 hodiny, kdy se roztočí více než stovka atrakcí. Vítat návštěvníky budou denně kromě pondělí.

„Vstupné na ně je stejné jako loni, zdražovat by zásadně neměly ani stánky s občerstvením, pouze v jednotkách případů nejvíce o pět až deset korun,“ řekla Aha! za provozovatele Eva Kočková. Zatímco se ještě vše ladí a testuje, prozradila letošní hity. „Návštěvníky potěší třeba vylepšená vodní dráha Big Splash, hravé balónový kolotoč Samba.“ Vrátí se třeba řetízák Around The World XXL s výškou 80 metrů i veletoč Joker Extreme. Kromě tuzemských nechybí holandští provozovatelé s 12 lákadly. „Jde o nejlepší evropské atrakce, nabízíme je po úspěchu v Londýně,“ uvedl za ně Johann Ch. Ordelman. Do konce pouti 14. dubna jich vedle českých zůstane polovina, zbylé o několik týdnů dříve pokračují na další štaci.

Sleva na Bonda a den pro domovy

Letošní pouť se může vyplatit! Se vstupenkou na ni zájemci totiž získají 20% slevu na návštěvu výstavy Bond in Motion v Křižíkových pavilonech. Zcela zdarma si budou smět atrakce užít děti z dětských domovů a hendikepovaní na svém tradičním speciálním dni 18. března od 11:00 do 14:00 hodin.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.