Vivo X100 Pro: Začátek nové éry mobilní fotografie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vivo X100 Pro: Začátek nové éry mobilní fotografie

 (vivo)

Společnost vivo do České republiky oficiálně přináší smartphone vivo X100 Pro, který posouvá hranice možností fotografování. Díky partnerství s optickou společností ZEISS přináší mnoho technologických inovací, elegantní design a nabídku funkcí, které z něj dělají nejlepšího společníka všech fotografických nadšenců.

Nový vlajkový model společnosti vivo se zaměřuje na excelentní fotografický výkon díky teleobjektivu ZEISS APO s technologií plovoucí čočky, superširokoúhlému fotoaparátu a palcovému hlavnímu fotoaparátu. Novinka tak nabízí maximální výkon při zachytávání vzpomínek v různých situacích. Zvládne s lehkostí pořizovat vysoce kvalitní snímky v momentech, kdy to vůbec nebývá jednoduché, třeba při vytváření portrétů, v noci nebo při fotografování z bezprostřední blízkosti a velké dálky.

Díky optické kalibraci, perfektní stabilizaci a certifikované povrchové ochraně jsou výsledné fotografie bez rušivého chvění, kazů a barevných vad. S pomocí špičkového obrazového procesoru a speciálně vyvinuté funkce automatického rozpoznání a nastavení parametrů dokáže také X100 Pro zachytit krásné momenty západu a východu slunce.

Smartphone se kromě toho pyšní také novou funkcí 4K Cinematic Portrait Video, se kterou lze dosáhnout portrétních videí filmových kvalit s efektem rozmazání pozadí, automatickým zaostřováním a zaměřením na objekt.

Vysoký výkon

Model X100 Pro patří mezi výkonnostní elitu. Chlubit se může především dvojicí vlajkových čipů, vlastním obrazovým čipem V3 a osmijádrovým procesorem Dimensity 9300, který oproti svému předchůdci představuje obrovský výkonnostní skok. I přes velký výkon zároveň udržuje X100 špičkovou výdrž baterie s kapacitou 5 400 mAh. Smartphone je ale stále tenký a elegantní. S úsporou času pomůže schopnost rychlonabíjení, díky které budete mít telefon i v případě vybití za pár minut zase připravený do akce

Pohledný displej s vysokou kvalitou a jemností LTPO zajišťuje příjemný vizuální zážitek s větší zobrazovací plochou, šetřením zraku a lokálním maximálním jasem až 3000 nitů. Multimediální obsah si tak můžete bezstarostně užívat i za ostrého slunečního svitu.

Nadčasový design a prvotřídní ochrana

X100 Pro se, jak je u nejvyšší řady X zvykem, může pochlubit svým luxusním, elegantním a nadčasovým designem. Charakteristickým prvkem je prstenec, inspirovaný srpkem měsíce, kolem modulu fotoaparátu. Výběr prvotřídních materiálů pomáhá s odolností telefonu vůči opotřebení, vysokým teplotám, korozi a také vůči vodě a prachu. Vivo X100 Pro tak splňuje normu IP68

Nové vivo X100 Pro zamíří do prodeje v České republice 30. ledna s doporučenou maloobchodní cenou 26 999 korun. U vybraných prodejních partnerů navíc k nákupu získáte jako dárek bezdrátová sluchátka TWS 2 ANC Blue v hodnotě 2999 korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.