Honzík Rokos: Mučivá smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Honzík Rokos: Mučivá smrt!

TÁBOR (mp) – Ještě děsivější jsou okolnosti vraždy pětiletého Honzíka Rokose z Tábora. Strašlivé tajemství poodhalili vyšetřovatelé. Podle znaleckých posudků chlapce potkala ještě horší smrt, než se mohlo zdát.


Vraždící bestie Stašková a Grepl! Chlapci řekli, že »půjde do nebíčka« a pak...

V hrozných bolestech a dušen vlastní krví umíral půl hodiny.

Loni 7. prosince měla vlastní matka Antonie Stašková a její druh Pavel Grepl dvakrát bodnout nevinného blonďatého kloučka Honzíka. Jenže dvě rány nožem do hrudníčku nevedly k jeho okamžité smrti.

„Naopak, chlapec umíral pomalou a dost mučivou smrtí,“ říkají znalci z oboru soudního lékařství.

Honzík se tak až půl hodiny dusil vlastní krví. „Je to smrt srovnatelná s mučením. Ten, kdo přímo vraždil, je na devětadevadesát procent Pavel Grepl,“ říká jeden z vyšetřovatelů.

Stašková s Greplem se na vraždu Honzíka údajně předem připravovali. Oba obvinění prý s vyšetřovateli spolupracují a popisují, jak odporný čin spáchali. Dokonce potvrdili, že se chtěli sami zabít, když ale viděli umírat Honzíka, tak si sebevraždu rozmysleli. „Říkají, že Honzíkovi řekli, že spolu půjdou všichni do nebíčka. Pak ale nenašli sílu se zabít. Je to opravdu otřesné, s tím jsem se ještě nesetkal,“ popsal Aha! jeden z vyšetřovatelů, který nechce být jmenován.

Otec chlapce je ze zprávy zdrcen. „Já se to dozvídám až od vás, mně vyšetřovatelé nic neřekli, to je strašné. Je to nejhorší, co mu mohli udělat. Proboha, proč? Co jim ten kluk udělal? Doživotí i trest smrti, kdyby byl, je pro ně málo,“ řekl včera Aha! zděšený tatínek Roman Rokos, který je pracovně v zahraničí.


30.1.2008

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.