Američan Brooks nevěří aerolinkám: Vzal si vlastní padák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Američan Brooks nevěří aerolinkám: Vzal si vlastní padák

Padák dal nad sedadlo.
Padák dal nad sedadlo. (Tik Tok)

Opatrnosti nikdy není nazbyt. Tohle úsloví si Američan Brandon Brooks vzal víc než doslovně. Do letadla si přinesl jako palubní zavazadlo svůj padák, neboť si s manželkou koupili letenky společnosti Spirit Airlines, která je v USA notoricky známá svou nespolehlivostí.

Když Brandon nastoupil do letadla s padákem, posádka při pohledu na něj nehnula ani brvou a ani dalším cestujícím se nezdálo nic zvláštního. Oproti tomu jeho drahá polovička Kagan se po celou dobu nezřízeně chechtala. „To by nebyl můj manžel, aby si na palubu Spirit Airlines pro jistotu nevzal padák,“ vysvětlila fanouškům na sociálních sítích a spustila hotovou lavinu souhlasných reakcí. A není divu, protože Spirit Airl i nes mají špatnou pověst zaslouženě. Nízkonákladovou společnost trápí častá zpoždění, technické problémy, otrávený personál i to, že cestující si musí za všechno připlácet.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.