Tragická nehoda na D5: Řidič vyletěl z osobáku, přejel ho kamion | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tragická nehoda na D5: Řidič vyletěl z osobáku, přejel ho kamion

Osobní auto skončilo mimo vozovku.
Osobní auto skončilo mimo vozovku.  (Foto PČR)

Trojnásobnou smůlu měl řidič osobního auta včera k ránu na dálnici D5 u Berouna. Poprvé ze spárů smrti unikl, pak už neměl šanci. Přejel ho kamion, na místě zemřel.

Sled tří kolizí s tragickým koncem začal včera po třetí hodně ranní mezi 14. a 15. kilometrem dálnice směrem na Prahu. Osobní vůz nejdřív naboural do středových svodidel. Poté šofér na chvíli auto opustil, pak se do něj vrátil. Když byl uvnitř, narazila do vozu dodávka.

„Náraz řidiče osobního vozu vymrštil z kabiny na dálnici, kde ho přejela zatím nezjištěná nákladní souprava,“ uvedla policistka Michaela Richterová. Muž podle ní na následky závažných zranění na místě zemřel. Kriminalisté nařídili soudní pitvu a budou zjišťovat veškeré okolnosti nehody a její přesnou příčinu. „Zároveň pátrají po řidiči kamionu, který ležícího muže přejel, aniž by o tom zřejmě věděl,“ dodala Richterová. Policisté hledají také svědky nehody. Ti se mohou přihlásit na linku 158.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.