Nezvaní hosté v hotelu v centru Plzně: Pokoj obsadili netopýři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nezvaní hosté v hotelu v centru Plzně: Pokoj obsadili netopýři

Netopýři se ubytovali i na záclonách.
Netopýři se ubytovali i na záclonách. (Foto DES OP)

Rekordních 267 netopýrů, z toho 256 živých, lapali ochránci v hotelovém pokoji v centru Plzně. Hosté i pokojská totiž nechali otevřené okno a létající savci se tam ochotně zabydleli.

Netopýři hvízdaví byli prakticky všude. „Zůstaly otevřené i dveře do předsíně, tak se asi 50 netopýrů ukrývalo mezi stěnou a stropem u nábytku,“ uvedl zvířecí záchranář Karel Makoň. Nezbylo, než všechny létající savce krkolomně odchytit.

Invazi nezabránil ani leták, který ve třech světových jazycích hosty varoval, že nyní kvůli náletům netopýrů nemají nechávat otevřená okna. Nedisciplinovaní lidé sdělení ignorovali. Nezvané létající hosty ochránci opatrně umístili do povlaku polštářea za městem je vypustili do přírody.

Přečtěte si
Mirka Nová
23. 12. 2023 • 22:18

Já bych se zbláznila, kdyby mi v hotelu začali létat nad hlavou netopýři. Naštěstí moje poslední dovolená v lázních byla perfektní. Nejlepší bylo wellness, na které jsem si koupila na internetových stránkách https://www.moda-pradlo­.cz/ze­ny_k15­9/dam­ske-plavky_k163/ nové plavky. Při procedurách v bazénu mi seděli a já si užívala cvičení, které mi pomohlo na moje bolavá záda. Už se těším až pojedu zase do lázní a odpočinu si.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.