Fiala: Tlaku nepodlehneme | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fiala: Tlaku nepodlehneme

Petr Fiala (ODS) v Otázkách Václava Moravce (14.5.2023)
Petr Fiala (ODS) v Otázkách Václava Moravce (14.5.2023) (Reprofoto ČT)

Stávky ani protesty vládě prý nezabrání měnit úsporný balíček, který kabinet ve čtvrtek představil veřejnosti. Země dle premiéra Petra Fialy (58, ODS) žije na dluh a bez úspor by se Česko řítilo do katastrofy.

„My to děláme ve prospěch každého občana a ve prospěch celé republiky,“ řekl včera šéf vlády v Otázkách Václava Moravce na ČT. Připustil sice, že jsou v balíčku i chyby, které se musí napravit, občané ale nemají čekat žádné velké změny. „Nebudeme ustupovat žádnému tlaku,“ sdělil Fiala. Do diskuze byl včera pozván i šéf ANO Andrej Babiš (68). Ten ale dlouhodobě odmítá do pořadu chodit...

Připlatíme si na pohotovosti?

Šéf financí Zbyněk Stanjura (59, ODS) v sobotu na ideové konferenci ODS řekl, že by se měl zvednout poplatek na pohotovosti. Dnešních 90 korun je prý nízkých, a tak jsou dle jeho názoru pohotovosti zahlcené i případy, které okamžitou pomoc nepotřebují. „Sestřičky i lékaři, které se mi věnovali, říkali, že bychom poplatek měli zvýšit, protože jsou přetížení,“ podotkl po osobní zkušenosti.

Přečtěte si
rydlo
15. 5. 2023 • 17:06

Země dle premiéra Petra Fialy žije na dluh a bez úspor. A proč země žije na dluh a bez úspor? No protože veškeré úspory padly na zvyšování platů politiků, na zbraně pro Ukrajinu a na uprchlíky, kdy převážná část je z oblastí Ukrajiny, kde se neválčí! A převládají tu mladí ukrajinci, kteří by snad měli za Ukrajinu bojovat doma a ne se tady za české peníze flákat u automatů!
A navíc ten hnus fialový zadlužil zemi miliardovými půjčkami a to také pro Ukrajinu. Pak se diví, že stát nemá peníze? A tak se „chytrá” vláda rozhodla, že na Ukrajinu budou přispívat sami občané formou úsporných balíčků. Státu moc financí z usporných balíčků nezústane!

hejhej
15. 5. 2023 • 15:36

Jistě, že nepodlehnou. Fialu a celou neschopnou vládu lidé tohoto státu nezajímají. Hrabou pod sebe, stejně jako jejich poskoci, náměstvci, poradaci a podobní darmožroutí a cpou peníze nemakačenkům a cizíncům. Hnusná, prolhaná vláda, největší lhář Fiala. .

Uživatel_5457057
15. 5. 2023 • 05:33

Fiala? On a jeho poskoci ....to je fialový hnus, jiná slova pro ty hajzly fakt není Dělají vše jen proto, abychom se měli hůř a hůř a lžou a lžou a lžou!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.