Vrhněte se s vivo X90 Pro do víru nočního focení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Vrhněte se s vivo X90 Pro do víru nočního focení

 (vivo Tech GmbH)

Rozlučte se s nekvalitními rozmazanými fotkami. S novým králem mobilní fotografie, smartphonem vivo X90 Pro, budou odteď všechny fotografie a videa jasné, ostré a zachycené v dokonale živých barvách. Nezastaví vás ani nedostatek světla.

Pořídit fotku nebo video v noci tak, aby nebyl výsledek rozmazaný, nejasný nebo zrnitý, bylo až donedávna pro chytré telefony skutečným oříškem. Společnost vivo se ale zaměřila právě na vyřešení tohoto problému a díky nejnovějšímu smartphonu vivo X90 Pro slaví mimořádné úspěchy na poli mobilní fotografie. Jeho zadní jednopalcový snímač s vyšší citlivostí na světlo posouvá pořízené noční fotografie na zcela novou úroveň. Pomáhá tomu také dokonalejší stabilizace obrazu, speciální čip vivo V2 spolupracující s umělou inteligencí pro doladění každého záběru a bohaté možnosti nastavení fotoaparátu i doplňkových funkcí pro zajištění těch nejlepších fotek i videí.

Pozadu nezůstanete ani v případě, že se chystáte natočit večerní zápas vašeho sportovního týmu nebo koncert oblíbené kapely. Díky speciálnímu nočnímu režimu pro nahrávání videa v rozlišení až 4K máte jistotu, že každá vteřina na videu bude zachycena v jasných a živých barvách, se kterými vaše vzpomínky rozhodně jen tak nevyblednou.

Výkon a energie pro práci i zábavu

Výjimečné vlastnosti smartphonu vivo X90 Pro nejsou omezené pouze na fotografické funkce. O mimořádně vysoký výkon a nižší spotřebu energie v porovnání s předchozí generací se postará platforma MediaTek Dimensity 9200. Vylepšený systém chlazení pak zaručí, že při práci s velkým množstvím dat či hraní náročných mobilních her bude mít váš telefon vždy optimální teplotu.   

Jeho mírně zakřivený 6,78palcový OLED displej je vyladěn tak, aby redukoval produkci škodlivého modrého světla a blikání obrazovky, což jsou hlavní faktory pro pohodlí očí i při delším používání. Vy tak nemusíte mít strach z bolavých očí nebo hlavy ani po dlouhém herním či seriálovém maratonu.

Pro skutečný komfort při každodenním používání smartphonu vivo X90 Pro je důležitá také rychlost nabíjení. Po zapojení 120W adaptéru Dual-Cell FlashCharge, který je součástí balení, dokážete v rychlém režimu nabít svůj vivo X90 Pro na 50 % energie už za 8 minut a 10 sekund! O moc pomalejší není ani vyvážený režim pro každodenní nabíjení, který zvládne baterii zcela nabít za pouhých 29 minut. Díky tomu máte jistotu, že váš nový smartphone bude kdykoliv k dispozici.

Více informací naleznete na www.vivo.com  nebo na IG vivo_czech. Nový smartphone vivo X90 Pro je možné zakoupit u maloobchodních prodejců za cenu 26 999 Kč.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.