Rozplakala se při pohledu na staré fotky: Foťák ztratila před 13 lety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozplakala se při pohledu na staré fotky: Foťák ztratila před 13 lety!

Foťák byl zničený, ale fotky se uchovaly.
Foťák byl zničený, ale fotky se uchovaly. (Foto Facebook)

Coral Amayiová před 13 lety sjížděla s přáteli řeku Animas v Coloradu. Během výpravy s sebou měla digitální fotoaparát, na který nafotila snímky sebe, svého psa, nebo dítěte její kamarádky.

Měla na něm i fotky ze své svatby. Fotoaparát ale skončil v řece a žena se smířila s tím, že fotky už nikdy neuvidí. Pak ale uviděla na Facebooku snímky ze svého zařízení. Dal je tam rybář Spencer Greiner s textem: „Poznáváte tyhle fotografie? Pokud ano, kontaktujte mě.“

Právě Greiner foťák v řece náhodou našel. Ačkoliv byl v bídném stavu, paměťová karta vydržela. „Když jsem ty fotky viděla, byla jsem dojatá. Nejvíc mě dostala fotka mého psa, který už nežije, rozplakala jsem se...“ komentuje Coral a dodává: „Znovunalezení těch fotek mi změnilo život, jsem nesmírně šťastná.“ A jak dodala, doufá, že to inspiruje i další lidi aby, když najdou nějaký předmět, se pokusili najít toho, komu patřil. Obyčejná náušnice může pro někoho znamenat vzpomínku na někoho, koho miloval a kdo už tu není.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.