Štěstí v neštěstí kaskadéra v průmyslovém areálu: Žuchl do zavařovaček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Štěstí v neštěstí kaskadéra v průmyslovém areálu: Žuchl do zavařovaček!

Kontejner se sklenicemi, do kterého muž spadl.
Kontejner se sklenicemi, do kterého muž spadl. (Foto HZS)

Ze střechy do kontejneru se zavařovacími sklenicemi spadl včera ráno muž středního věku v průmyslovém areálu v Olomouci. Zranil se, sklenice mu však zřejmě zachránily život!

„Co a jak se přesně stalo, zatím vyšetřujeme,“ sdělila policejní mluvčí Petra Vaňharová. Muž spadl z 15timetrové výšky ze střechy a v kontejneru sklenic dva a půl metru nad zemí zůstal nehybně ležet. Pád na zem by zřejmě nepřežil. Záchranáři ho nejprve ošetřili v kontejneru.

„Potom jsme s vysokozdvižným vozíkem dostali paletový kontejner na zem, muže ze střepů opatrně vyprostili a přesunuli na nosítka,“ řekla mluvčí hasičů Lucie Balážová. „Muž byl při vědomí, udával však silné bolesti zad, bylo zde podezření na zlomeninu hrudní a krční páteře a pánve. Záchranáři mu podali léky proti bolesti a odvezli ho na urgentní příjem fakultní nemocnice,“ sdělila mluvčí olomoucké záchranky Lucie Mikisková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.