Extrémní sportovkyně Stefanie Millingerová: Věčně nad propastí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Extrémní sportovkyně Stefanie Millingerová: Věčně nad propastí!

Stefanie Millingerová
Stefanie Millingerová (Foto Instagram, Red Bull)

Stefanie Millingerová (30), která patří mezi nejohebnější ženy světa, ráda děsí své fanoušky. Fotí a natáčí se, jak kroutí své hadí tělo na místech, kde by se jiní báli stát i přivázaní. Ona při tom stojí na rukou hlavou dolů, pod ní hluboká propast... Jednou je to okraj skály, jindy visuté lávky, římsa domu... Vždy je to ale dechberoucí!

„Odmala jsem dělala gymnastiku a věčně někde visela, na nějaké větvi nebo trubce, na čemkoli, co bylo vysoko,“ vysvětluje svou vášeň dcera majitele pohřební služby. Čtyřikrát už odmítla nabídku slavného cirkusu Cirque du Soleil, aby mohla provozovat svá dobrodružství. „Jsem spíš extrémní sportovec než umělec,“ vysvětlila pro Red Bull Magazine. „Je důležité, aby bylo jasné, že moje kaskadérské kousky nejsou vhodné k napodobování. Léta na ně trénuju,“ zdůrazňuje vždy pro 570 tisíc svých fanoušků na Instagramu.

9x v Guinnessovce

Rakušanka byla finalistkou německé televizní show Supertalent. K dnešnímu dni překonala svými kousky devět rekordů v Guinnessově knize, přičemž první byl zapsán teprve v roce 2020.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.