Pátrání po pěstiteli konopí skončilo komicky: Kde sakra může být? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pátrání po pěstiteli konopí skončilo komicky: Kde sakra může být?

Zločinec strážníka dokonale přelstil.
Zločinec strážníka dokonale přelstil. (Foto Crown Prosecution Service)

K téhle fotce se hodí tuna vtipů trefujících se do »inteligence« strážců zákona… Liverpoolského strážníka totiž přelstil pěstitel marihuany, jistý Etmond Lika (32), geniálně jednoduchým fíglem – při honičce se podezřelý schoval na střechu!

Albánský uprchlík, který pobývá v Británii nelegálně od loňska, kdy na malém člunu překročil kanál La Manche, zřejmě pracoval pro prostředníka, který mu za práci v pěstírně konopí v Liverpoolu nabídl 2600 korun denně. Jenže koncem února si zámečník všiml, že s domem není něco v pořádku. Přivolaná policie pak v šesti místnostech objevila 200 rostlin konopí a zjistila, že uvnitř někdo pobývá – Etmond Lika se však rychle dal na útěk, se strážníkem v patách.

Když se ale dostali až ke střeše, pohřešovaný se policistovi ztratil. Vše ale vysvětlila – a současně tomu nasadila korunu – fotografie, kterou cvakl jeden z obyvatel tamních činžáků. Hlavou policisty nevěřícně koukající ze střešního okna a marně pátrající po »zmizelém« uprchlíkovi se teď baví celý svět. Strážníkovi nenapovědělo ani volání autora fotografie: „Za vámi! Je za vámi!“ Pěstitel marihuany později byl přece jen dopaden a vyfasoval trest dvou let a čtyř měsíců za mřížemi, britská policie už má ale z ostudy kabát...

Přečtěte si
j.p.toman
2. 4. 2023 • 08:07

Ale jak se tam tak rychle dostal ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.