Valentýn za všechny prachy: Dezert pro zamilované za 5,5 milionu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Valentýn za všechny prachy: Dezert pro zamilované za 5,5 milionu

Valentýnský interiér restaurace.
Valentýnský interiér restaurace.  (Foto Profimedia.cz)

Restaurace Serendipity 3 v samém srdci Manhattanu se spojila s návrhářkou diamantů a šperků Lorraine Schwartzovou, která vybavuje šperky hvězdy typu Beyoncé či Angeliny Jolie, a u příležitosti blížícího se Valentýna vytvořila skutečný cukrářský zázrak.

Jejich horká čokoláda s názvem Diamond Frrrozen Hot Chocolate se podává v poháru, z něhož »kapou« krystaly. Pohár je naplněný ikonickou směsí 14 exotických kakaových bobů a doplněný obláčkem šlehačky sypaným jedlými diamantovými třpytkami a hoblinkami z jedlého 23karátového zlata.

To vše je doplněno zlatými brčky a především pozlacenou čokoládovou koulí naplněnou jedlými napodobeninami diamantů, v nichž pak leží krabička s prstenem z 18karátového bílého zlata s diamantovým »dlážděním« a dvěma velkými diamanty. Růžový ve tvaru srdce má 0,69 karátu a světle modrý ve tvaru hrušky dokonce 0,77 karátu! Je nasnadě, že tento skvost se není za hubičku – zájemce za ně zaplatí v přepočtu 5,5 milionu korun!

Víte, že?

Frrrozen Hot Chocolate je absolutním hitem podniku, blíží se okamžik, kdy prodají třicetimiliontou porci!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.