Nepozorná cizinka v Praze ztratila syna: Daniela (4) utišil strážník | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nepozorná cizinka v Praze ztratila syna: Daniela (4) utišil strážník

Strážník uklidnil malého cizince slovem máma.
Strážník uklidnil malého cizince slovem máma. (Foto MP Praha)

Zoufalé chvíle prožila maminka čtyřletého Daniela. Synek se jí v neděli odpoledne ztratil ve víru Prahy. Slzičky ronil i malý dobrodruh. Situace byla o to vážnější, že oba mluvili jen anglicky. Na hošíka ale jako zázrakem zafungovalo slůvko máma.

Jako první pomohla vyděšené cizince žena, která byla se svými dětmi v parku. Zavolala na tísňovou linku. Policie okamžitě vyhlásila pátrání. Štěstí měl i mrňous, který mezi tím s pláčem cestoval tramvají číslo 17. Ujal se ho v ní mladík (21). Za tímto vozem se již také vydali strážníci.

Mladý muž jim chlapečka předal na konečné stanici. Jeden ze strážníků hošíka uklidňoval tím, že mu stále říkal, že máma za chvíli přijde. „Slovo máma mělo přímo kouzelný vliv. Za chvíli ho klučina neustále opakoval,“ uvedla mluvčí městské policie Irena Seifertová. Malého cestovatele zanedlouho strážníci předali mamince. Jakmile ji Daniel uviděl, vykřikl máma a rozběhl se do její náruče.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.