Neštěstí na zimáku v Říčanech: Rolba zranila kluka (6) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Neštěstí na zimáku v Říčanech: Rolba zranila kluka (6)

U zimního stadionu zasahovala záchranka, policie i hasiči.
U zimního stadionu zasahovala záchranka, policie i hasiči. (Foto Aktu.cz, Facebook)

Na ledové ploše v Říčanech u Prahy zranila rolba malého kluka! Záchranáři bojovali o jeho život a vrtulník ho pak převezl do nemocnice. Kdo za neštěstí může, vyšetřuje policie.

Drama se odehrálo na říčanském zimním stadionu včera odpoledne. Podle informací Aha! byl chlapec bruslit s tatínkem, po hodině oba z ledu odešli. Jenže dítě se ještě vrátilo ve chvíli, kdy už na plochu najel nicnetušící rolbař. Neměl šanci zastavit a prcek zůstal pod strojem zaklíněn.

„U sraženého dítěte probíhala resuscitace, která byla naštěstí úspěšná,“ řekla policistka Barbora Schneeweissová. „Na místě jsme zasahovali u nezletilé osoby, která utrpěla mnohočetná poranění. Lékař musel pacientovi zajistit dýchací cesty, pak byl letecky transportován do motolské nemocnice,“ uvedla pak ještě mluvčí středočeských záchranářů Monika Nováková. Policie případ vyšetřuje. „Řidič rolby se podrobil orientační dechové zkoušce, která byla negativní,“ dodala Schneeweissová. Právě i policistům potvrdil, že si na ledě nikoho nevšiml.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.