Nejlepší fotomobil na trhu. To je vivo X80 Lite | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejlepší fotomobil na trhu. To je vivo X80 Lite

 (vivo Mobile Communication Co., Ltd.)

Focení na mobil je v dnešní době naprostým standardem. Všichni ale toužíme nejen po ostrém záběru, ale také po co nejvyšší kvalitě pořízených snímků. O tu se postará především fotoaparát s dostatečným rozlišením zadní kamery. Nový vivo X80 Lite díky svým fotografickým schopnostem a 64Mpx fotoaparátu posune vaše fotky a videa o krůček blíž k práci skutečných profesionálů.

Díky neustálému technickému pokroku se postupně zlepšuje kvalita fotografií a videa zachyceného na mobilní telefon. Což je nejen výhodné, ale i praktické. Už dávno nemusíme kupovat a neustále s sebou nosit tři zařízení. Funkce telefonu, fotoaparátu a videokamery jednoduše schováte v těle jednoho elegantního přístroje, který dokáže i mnohem víc a bude poklidně čekat na svou příležitost ve vaší kapse či kabelce.

Rozhodně se tedy nebojte dopřát si jednou za čas určitý luxus a investovat do kvalitního smartphonu, který dokáže v dokonalé kvalitě zachytit každý záběr v kteroukoliv denní i noční dobu. Přesně takový je i nový chytrý telefon vivo X80 Lite. Díky zadnímu 64Mpx fotoaparátu s optickou stabilizací obrazu bude každý váš záběr dokonale ostrý. Poradí si i se zhoršenými světelnými podmínkami, takže se nemusíte bát příchodu podzimu a brzkého stmívání. S vivo X80 Lite totiž můžete natáčet videa a fotit ve dne i v noci, kdykoliv a kdekoliv.

Podobně dokonalé snímky pořídíte i předním 50Mpx fotoaparátem s funkcí automatického ostření, zaostření na oblast očí a speciálním AI HD algoritmem pro snímky, na kterých v žádném případě nehrozí nechtěné rozmazání. A protože ty nejlepší selfie fotky se vás neptají na denní nebo noční dobu, je vivo X80 Lite vybaven také režimem Noční portrét, který vám zaručí jasné fotky a videa i za zhoršených světelných podmínek.

Smartphone vivo X80 Lite ale nestojí pouze na skvělých fotoaparátech. Je také vybaven výjimečně výkonným a přitom úsporným procesorem MideaTek Dimensity 900 a rychlou operační pamětí. S touto kombinací tak snadno spustíte i nejnáročnější aplikace nebo mobilní hry bez zbytečného zdržování. Šikovnou funkcí je pak rychlé 44W nabíjení FlashCharge, díky kterému nabijete telefon na 61 % výdrže už za půl hodiny.

Výhodná cena

Model X80 lite si mohou zákazníci pořídit za 10 999 Kč. K nákupu získají fotbalový míč vivo jako dárek. Proč míč? Vivo je totiž hrdým partnerem mistrovsví světa, které proběhne letos v listopadu v Kataru.

Více informací naleznete na stránkách nebo na instagramu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.