Co si zabalit na fotbalový trénink? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Co si zabalit na fotbalový trénink?

 (R-GOL Marcin Radziwon Spółka Komandytowa)

Trénink je téměř každodenním chlebem všech fotbalistů a budoucích hvězd. Na neustálý herní posun je ale třeba mít prvotřídní vybavení od kopaček, přes oblečení až po dres. S nastupujícím podzimem je navíc třeba nepodcenit chlad, déšť a další nástrahy venkovního hraní.

Začneme taškou, která je logicky naprostou nutností. Ideálně by měla být lehká, praktická a prostorná, aby se do ní vešlo všechno vybavení. Na co si dát při výběru pozor? Určitě na velikost, která by měla být dostatečná nejen pro tréninkové věci ale i ručník nebo převlečení. Doporučujeme také mít přihrádku pro kopačky, která umožňuje přenášet obuv hygienicky mimo ostatní věci. Výborný je i batoh, který je určitě pohodlnější než taška. Ale opět pozor na místo a počet kapes! Nepodceňujte ani hygienu. S našimi osvěžujícími sáčky si snadno poradíte se zápachem ze zpocených věcí. Vyberte si top fotbalovou tašku nebo batoh s 15% slevou na r-gol.com/cs.

Když máte vybranou tašku, je na čase pořídit i něco do ní! Čím jiným začít než kopačkami? Určitě nám dáte za pravdu, že jsou nejdůležitější a každý správný fotbalista je nakupuje nejradši. Před blížícím se podzimem navíc nekvalitní obuví riskujeme uklouznutí, ztrátu pohodlí, jistoty na míči nebo dokonce zranění. Vsaďte na co nejlepší přilnavost a pohodlí na hřišti.

A teď něco ryze praktického. Řeč je o termoprádle, které se na podzim bude hodit. Po častém používání navíc ztrácí svůj efekt, takže je dobré ho čas od času vyměnit za nové. Prádlo by vám mělo skvěle padnout, nebránit v pohybu, zahřívat v horším počasí, ale také správně odvádět pot. Jediné co nedokáže, je chránit před deštěm. Proto do vaší fotbalové tašky určitě přibalte i nepromokavou bundu, která se může hodit i mimo fotbalové trávníky. U nás najdete nejrůznější škálu bund i s klubovými symboly pro správné fanoušky. No a na nohy doporučujeme tepláky, které zahřejí, ale zároveň nebudou bránit technickým kouskům útočníků nebo skluzům obránců, protože mají zúžené nohavice uzpůsobené pohybu. 

Nezapomínáme ani na brankáře! Chápeme, že výběr rukavic, zvláště bez možnosti jejich vyzkoušení, není jednoduchá záležitost. U nás můžete vybírat ze tří variant. Tou první a nejoblíbenější jsou ploché a rekreační. O něco dražší budou modely Negativ, které mají lepší přilnutí rukavic k rukám a perfektní úchop. Na závěr jsme si nechali profi rukavice Rollfinger, které mají nejlepší přilnavost a výborně lepí i při dešti. Velmi užitečnou technologií pro brankáře je Fingersave, tedy přídavné výztuhy prstů, které zabrání případným zraněním. A malý tip na závěr: Při výběru velikosti je důležité vzít v úvahu délku prostředníčku a obvod ruky. Pak už jen vyberte dle tabulky u každého z našich produktů.

Co by to bylo za fotbalistu, kdyby neměl dres. U nás zakoupíte rovnou tři varianty a je čistě na vás, kterou zvolíte. První možností je fanouškovský dres, který je nejlevnější, nemá příliš přilnavý střih ani mnoho výhod pro trénink, ale příslušnost k milovanému klubu v něm vyjádříte naprosto jasně. Druhou volbou je replika, která do nejmenších detailů vystihuje oblečení profesionálů v televizi. Je jednoznačně nejoblíbenější, stále to ale není originál. Ten je možností číslo tři a vybírají ho opravdoví milovníci fotbalu. Jde totiž o originál, ve kterém nastupují skuteční profíci, což se projevuje na ceně, úzkém střihu, ale i kvalitě materiálu, který skvěle odvádí pot a je ohromně lehký, přilnavý a vzdušný. Zápasové dresy Adidas se nazývají „Authentic“ a Nike „Vapor Match“. Můžeme slíbit, že v autentickém dresu, který obléká i Messi nebo Ronaldo se bude trénovat skoro samo!

Podzim je také plný chřipek a nachlazení. Nenechte svůj fotbalový rozvoj ničím zastavit a vyzkoušejte vitamíny a doplňky stravy vhodné pro všechny sportovce.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.