Odveta Slavie: Řekové chystají nejen ofenzivní peklo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odveta Slavie: Řekové chystají nejen ofenzivní peklo

 (Shutterstock)

Slavie zvládla v Edenu divoký zápas s řeckým Panathinaikosem a veze si do odvety zdánlivě pohodlný náskok 2:0. Ale nic není rozhodnuto. Řecký tým bude mít zvýšenou motivaci, protože cítí křivdu za, nutno podotknout spravedlivé, vyloučení Palaciose. A hlavně, proslavení fanoušci Panathinaikosu čekali dlouhých 5 let na to, až uvidí svůj tým v evropských pohárech. Takže Slavii čeká pekelná atmosféra, které můžou někteří hráči podlehnout.

Slavii budou chybět v minulém zápase vyloučený Eduardo Santos a ve víkendovém zápasu zraněný Ewerton. Domácí kouč nemůže spoléhat na služby Verbiče, který nemůže být na soupisce a již zmiňovaného Palaciose.

Jiří Trpišovský věří, že jeho tým náskok udrží a bude tak mít šanci poprat o účast v základní skupině Evropské konferenční ligy pravděpodobně s polským Rakówem, který vyhrál první zápas na půdě Trnavy 2:0.

Dle bookmakerů Betana je Slavie jednoznačným favoritem na postup i vzhledem k výsledku prvního zápasu a bohatým zkušenostem Slavie v evropských pohárech z posledních. Kurz na její postup je 1.12. Veškeré kurzy najdete na www.betano.cz.

Panathinaikos vstoupí do zápasu s útočnou taktikou a jeho obrana tak bude zranitelnější. Proto se jako zajímavěji jeví speciální sázka Betana na to, že oba týmy dají gól, nebo padne více než 2.5 gólu v kurzu 1.75.

Využít můžete také Betano Bet Builder, který vám umožní kombinovat různé příležitosti z tohoto zápasu na jednom tiketu a je dostupný také pro live sázky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.