Sexy misska Jitka Nováčková patří do sparťanské rodiny, a přitom... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy misska Jitka Nováčková patří do sparťanské rodiny, a přitom...

S Timem jsou sehraní parťáci.
S Timem jsou sehraní parťáci. (Foto Instagram.com)

Jak by řekl klasik: Svět je malý a o náhody v něm není nouze. Do sparťanské rodiny teď patří Česká miss 2011 Jitka Nováčková (30). Divukrásná žena, které je kopaná z duše protivná.

Jak se tam dostala? Je to fascinující příběh! Stále tuze sexy Jitka si vzala za muže už bývalého finského reprezentanta Tima Sparva (35) a mají spolu dceru Leah Elissu (1).

Jitka Nováčková: Těhotenství a porod byl složitý, ale zvládli jsme to

Tim kopal post defenzivního záložníka v dánském Midtjyllandu pod koučem Brianem Priskem, který od konce května vede áčko Letenských. No a Sparv je čerstvě novým asistentem trenéra sparťanského dorostu a tvrdí, že bez Brianovy »tlačenky«. Takže tak! Jitka s rodinkou žijí v Praze a Tim v odpovědi na dotaz portálu eurofotbal.cz: „Myslíte, že jsou nějaká specifika českého fotbalu?“, naznačil, že čutání do meruny není u půvabné manželky na žebříčku hodnot úplně nahoře.

„Těžko říct. Na ligových zápasech jsem tolikrát nebyl. Na podzim chci chodit víc, ale mám doma partnerku, co nemá fotbal ráda, takže je vždycky trochu naštvaná, když jdu na zápas,“ pověděl s úsměvem Tim Sparv.

Jitka Nováčková pro časopis Maminka: V těhotenství jsem si prožila těžké období

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.