Hokejový centr Krejčí o návratu do NHL: Zlomil mě »Pasta« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hokejový centr Krejčí o návratu do NHL: Zlomil mě »Pasta«

Na letošním MS jim to parádně klapalo.
Na letošním MS jim to parádně klapalo. (Foto Sport – P. Mazáč, Getty Images, Instagram)

Kdepak naléhání americké manželky Naomi či snad hlad po nejlepší soutěži světa. Hokejového básníka David Krejčího (36) přesvědčil k návratu do Bostonu jeho parťák David Pastrňák (26)!

Tak dlouho do něj hučel, že jim to bude klapat jako dřív. Tak dlouho mu při jejich »znovuspojení« na letošním MS přihrával. A tak dlouho jej při pivních tazích během medailových oslav přesvědčoval, až cíle dosáhl. „Jasně, naše spolupráce s Pastou na mistrovství světa byla v mém rozhodování určitým zlomem,“ smál se Krejčí, který po patnácti letech u Medvědů hrál loni extraligu doma v Olomouci. Jenže někoho jako Pastrňáka v Česku nepotkal.

„Jak jsem s ním pak hrál na šampionátu ve Finsku, viděl jsem, co spolu ještě dokážeme. Bylo to docela fajn. Hodně jsme se spolu bavili a je to jeden z důvodů, proč jsem zpět,“ přiznal Krejčí. V Bostonu podepsal jednoletý kontrakt na milion dolarů, další dva »melouny« může přidat na bonusech. Ale hlavně by měla ožít spolupráce českých Davidů, která pro předchozího kouče Cassidyho byla jen plánem B. Bude jeho nástupce Montgomery vstřícnější? „Cítím, že jsem zpátky, kam patřím. A věřím, že mám ještě hodně co nabídnout,“ navnadil elitní centr bostonské fandy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.