Podle čeho vybírat psí hotel?! Ne každý je dobrý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Podle čeho vybírat psí hotel?! Ne každý je dobrý

Za dobré hotely si většinou připlatíte, váš mazlíček vám ale poděkuje.
Za dobré hotely si většinou připlatíte, váš mazlíček vám ale poděkuje. (Profimedia.cz)

Přiznejme si, že psí hotel je nouzové řešení v situaci, kdy psa nemohou hlídat členové rodiny, chovatel, nelze s sebou vzít psa na dovolenou nebo nastala mimořádná situace. Jak ulehčit pobyt pejskovi a sobě ušetřit nervy?

Majitelé psů jsou často ve stresu z toho, že zvíře opouštějí v neznámém prostředí, ale pes si většinou zvykne na nové prostředí v průběhu jednoho až tří dnů. Pokud vyberete správný hotel, dostane se mu odborné péče – provozovatelé jsou zpravidla chovatelé, a tak mají dostatek zkušeností se psy.

Vybírejte pečlivě

Psích hotelů je hodně, ale servis mohou nabízet velmi různý. Pes může být ubytován v kotci, stejně jako v bytě (to se týká spíše malých plemen). V první řadě si musíme ujasnit, na co je náš pes zvyklý, a podle toho zvolit hotel. Pokud má váš pes rád svůj klid a bydlí ve venkovní boudě, bude pro něj jistě přijatelnější venkovní kotec než byt plný psů. Cena by pro vás neměla být rozhodující a vyplatí se zařízení navštívit a pořádně se na vše vyptat.

Zajímejte se zejména o:

  • četnost venčení
  • poskytované krmení
  • veterinární podmínky

Vezměte s sebou i psa a nechte ho seznámit s personálem. Ubytování rezervujte včas, abyste nemuseli vybírat na poslední chvíli.



Přečtěte si
MacinaN
4. 12. 2022 • 23:05

Tak k tomuto jsme se naštěstí nikdy uchýlit nemuseli. Když někam odjedeme na delší dobu, tak se nám o psa starají manželovi rodiče. A když nemohou, tak prostě psa bereme s sebou. Cestování ale úplně rád nemá, je z toho hodně nervózní. Zjistila jsem ale, že právě na toto třeba skvěle pomáhá CBD pro zvířata. Dá se to sehnat například tady - http­s://ww­w.cb­dcko­.cz/cbd-pro-zvirata/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.