Ostružná v Jeseníkách: Zboří legendární ruinu hotel Ski! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ostružná v Jeseníkách: Zboří legendární ruinu hotel Ski!

Někdejší hotel Ski na konci svých časů.
Někdejší hotel Ski na konci svých časů. (Foto SLASH Public Relations, Facebook Horský hotel Ski Ostružná)

Stával tu kdysi oblíbený hotel Ski, kam jezdili rekreanti Tesly Brno. Měl parádní polohu, kousek od skiareálu Ramzová. Jenže v posledních letech se změnil v ruinu. Teď se místo dočká obnovy, namísto ubytování ROH vyroste u Ostružné v Jeseníkách moderní wellness resort.

Jeho základem bude 54 apartmánů velikosti 1+kk až 3+kk. Součástí areálu bude letní kino, dětská herna, plácky na grilování a přírodní wellness. Ten bude sestávat z pěti domků s různými procedurami, součástí mají být i rituální sauny. Polovina apartmánů bude k pronájmu, druhá je určena k prodeji.

„Poptávka po těchto typech holiday resortů, kde mají lidé možnost kdykoli během roku strávit dovolenou ve vlastním apartmánu s veškerým klientským servisem, je rok od roku větší,“ vysvětlil Tomáš Vavřík, zakladatel developerské společnosti, která resort Lesní stráně buduje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.