Dáda o Gottové a Formanově bývalce: Trapas při večeři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Dáda o Gottově a Formanově bývalce: Trapas při večeři!

Karel Gott a Dáda Patrasová
Karel Gott a Dáda Patrasová (Michal Protivanský)

Mistr Karel Gott (†80) během své kariéry úzce spolupracoval se saxofonistou Felixem Slováčkem (79). Není divu, že je po čase začalo pojit hluboké přátelství. Felix pak s Karlem seznámil i svou manželku Dádu Patrasovou (66) a právě ta zavzpomínala na jednu vtipnou historku.

Dalo by se říct, že Felix s Dádou patřili mezi Karlovi nejbližší přátele. Často k nim jezdil na návštěvy a Patrasová ráda vzpomíná na to, jak Karlovi vždy chutnalo, co ukuchtila. „Karel byl úžasný člověk, který, si myslím, se mnohým zaryl do srdce. My jsme měli hezký vztah. On miloval moji kuchyni a byl velmi pozorný,” pronesla Dáda pro kafe.cz. Zpěvačka si vybavila jednu historku, která ji i po letech pobavila.

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní! Zelenskyj k Česku a razie v Praze

Video se připravuje ...

Tehdy k nim Gott přišel na návštěvu jako obvykle, ale po jeho boku dorazila i jeho tehdejší přítelkyně Martina Zbořilová, dnes Formanová (56). „Přivedl k nám Martinku Zbořilovou, aby nám ji ukázal a představil. Ona byla velmi plachá. Já už nevím, co jsem tehdy uvařila za jídlo, ale Karlovi to hrozně chutnalo,“ začala vyprávět Patrasová. „Myslím, že to bylo uzené se švestkovou omáčkou. A Martinka do toho ďobla a Karel jí říká: ‚Proč nejíš?’ a ona na to špitla, že se stydí,” dokončila se smíchem Dáda.

Rozhovor: Martina Formanová o nové knize a odchodu Miloše

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.