Tinu (†17) a Harolda (†21) v Texasu zavraždili: Dceru našli po 41 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tinu (†17) a Harolda (†21) v Texasu zavraždili: Dceru našli po 41 letech!

Tina a Harold s miminkem krátce před vraždami.
Tina a Harold s miminkem krátce před vraždami. (Foto Twitter, Facebook)

Ten příběh je tak neuvěřitelný, že se určitě dočká filmového zpracování. V Texasu objevili před 41 roky těla zavražděného páru. Ale ať policie dělala, co mohla, nepodařilo se jí najít jejich tehdy malou dcerku. Až nyní se Holly objevila: Živá a zdravá!

Mrtvoly Tiny (†17) a Harolda (†21) Clouseových z Floridy, kteří mířili na západ za prací, našli v roce 1981 v zalesněné oblasti okolo Houstonu. Jejich rodiny po vstřebání první fáze žalu strávily desetiletí hledáním odpovědi, co se vlastně stalo. Všeobecně se soudilo, že šlo o práci náboženského kultu. Jedna otázka všechny obzvlášť trápila: Kam zmizela jejich ještě ne ani roční dcerka Holly Marie? Podle úřadů se děvčátko u ostatků páru nenašlo, stejně tak v nejbližším okolí.

Holly drží fotku svých zavražděných rodičů.

Až nyní, dnes už 42letou ženu objevili v Oklahomě díky testům DNA, které nařídila nově vytvořená policejní jednotka odložených případů, spolupracující s významnou odbornicí na genealogii Allison Peacockovou. „Celou tu dobu jsem se modlila a Pán mi konečně některé odpovědi poskytl... Našli jsme Holly!“ uvedla biologická babička Holly. Tu nejprve informovali o její identitě i o drastickém případu jejích rodičů, pak jí dali kontakty na příbuzné. Všichni nyní doufají, že se co nejdříve setkají. Holly ale zatím odmítá hovořit s tiskem. Podle úřadu texaského prokurátora Kena Paxtona vyšetřování záhadného úmrtí Tiny a Harolda pokračuje.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.