Zapálil si cigáro a... od souseda dostal dávku pepřákem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zapálil si cigáro a... od souseda dostal dávku pepřákem

Soused zaútočil pepřákem
Soused zaútočil pepřákem (Foto freepik)

Cigaretový dým linoucí se z balkonu u vedlejšího bytu rozzuřila muže (46) v Brně tak, že popadl pepřový sprej a svému sousedovi (40) nastříkal nepříjemný plyn do očí. A mělo to dohru.

Oba muži, kteří žijí v jednom domě v brněnské městské části Líšeň, mají mezi sebou nepřekonatelné spory už údajně několik let. Tohle tady ale prý ještě nebylo. Jisté je, že krátce poté dorazili na místo strážníci, kteří o incidentu dostali hlášku.

Jejich mluvčí Markéta Skřivánková pak uvedla, že útočník nezapíral. Své počínání vůči sousedovi zdůvodnil tím, že jeho pohár trpělivosti přetekl. Pepřový sprej zasáhl kuřákovi nejen oči, ale také horní část těla. Lékařské ošetření ale nepožadoval. Případ bude řešit přestupková komise.

Přečtěte si
-bello-
12. 6. 2022 • 13:14

V severských zemích a někde na jihu , nevím už kde je to zakázáno a " útočníka " chápu.
Jenže to co platí v jiných městech tady Hřib nenavrhne.Hlavně Wolf na Magistrátu pro turismus udělá vše.A nejvíc tady hulili levní turisté airbnb.K dnešku v Praze např. přibylo kolem 80 tis. huličů z Ukrajiny a chudáci lidi na sídlištích. Stejné je to v Brně.
Máte-li sebekrásnější byt , ale souseda ignoranta, je to život k ničemu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.