Vražda v Rychvaldu, mrtví byli i psi: Umlátil exmanželku kladivem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Vražda v Rychvaldu, mrtví byli i psi: Umlátil exmanželku kladivem?

Dům, ve které se vražda odehrál.
Dům, ve které se vražda odehrál. (Foto Aha! – Michal Charbulák, Facebook.com)

Peklo na zemi se muselo odehrávat za zdmi rodinného domu v Rychvaldu na Karvinsku. Bývalou ženu (†36) zde podle všeho zavraždil její exmanžel (47). A zaútočil na ní brutálně, vším, co měl po ruce!

Podezřelý muž prý brutální čin spáchal v noci na pondělí. Poté, co mu exmanželka přišla vrátit z procházky jejich dva jorkšíry. Ti jediní partnery ještě spojovali. Podle zjištění Aha! muž na ženu zaútočil kladivem, nožem, ale i holýma rukama! Poté zabil i pejsky, které podle sousedů miloval. „Musel to udělat v šíleném amoku,“ podotkla sousedka. Muž se po útoku pokusil zabít. „Je ve vážném, ale stabilizovaném stavu,“ řekla Aha! Petra Petlachová z Fakultní nemocnice Ostrava. Policie čeká, až bude schopen výslechu, zatím ho z ničeho neobvinila.

Barák nebo žárlivost?

Podle sousedů oba exmanželé spolu vycházeli a žádné konflikty nikdo nezaznamenal. Prý ale existují možnosti, proč muži mohlo přeskočit. „Ten barák patřil jí, ale v bydlel v něm on. Možná ho chtěla už vystěhovat, což se mu nelíbilo, na tom domě dost makal. Nebo začal žárlit, ona si našla totiž nového přítele,“ řekli Aha! sousedé.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.