Kam jezdí celebrity na dovolenou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kam jezdí celebrity na dovolenou?

 (Shutterstock)

Známé osobnosti si potrpí na luxus, a to se odráží i ve výběru dovolené. Ale pokud si myslíte, že míří pouze za exotikou, tak se mýlíte. Na spoustu jimi oblíbených míst se snadno podíváte také. Najdete je totiž v Evropě.

Karibik, Zanzibar nebo Seychely? To jsou jistě destinace, kterými hvězdy nepohrdnou. Když na to ale přijde, spokojí se i s plážemi mnohem blíže našim luhům a hájům. Kde si užívají moře české i světové celebrity?

Řecko přiroste k srdci každému

Jestli jste někdy byli na dovolené v Řecku, tak víte, že tahle země si dokáže získat každého návštěvníka. Nádherné pláže omývá azurové moře, usměvaví lidé se s vámi neváhají dát do řeči a po zdejší kuchyni se olizujete ještě doma. Najdou se tu klidná zákoutí poskytující soukromí i rušnější místa s bujarými večírky. Co víc si můžou hvězdy přát? Některé se ještě s chutí podívají po památkách. Kouzlu řeckých krás rádi podléhají např. Tom Hanks, Kate Hudson nebo Tom Cruise. Ve skutečnosti je to ale dlouhá řada dalších. A jaký ostrov je známými osobnostmi navštěvován nejčastěji? Vypadá to na Mykonos.

Luxus, který je na dosah i vám

Synonymem pro dovolenou v luxusu je Dubaj ve Spojených arabských emirátech. Slétají se sem politici, miliardáři i slavné osobnosti. Potkat tady můžete Claudii Schiffer nebo Robbieho Williamse a z Čechů třeba Leoše Mareše, Simonu Krainovou a Nikolu Leitgeb s celou rodinkou. Přepychovou dovolenou si ale můžete dopřát i vy. Do Dubaje se snadno dostanete s cestovní kanceláří, často za dobré peníze. Leťte sem v zimních měsících, kdy v Emirátech panuje příjemné letní počasí. Nejlevnější nabídky najdete ve vyhledávači dovolené Skrz.cz.

Malé, ale nádherné Baleáry

Nyní poplujeme do Středozemního moře, vynechat totiž nemůžeme Baleárské ostrovy, které patří mezi další oblíbené dovolenkové destinace slavných. Největší z nich je Mallorca, ze které si hollywoodské hvězdy dělají druhý domov. Dům si tam koupil Michael Douglas se svou ženou Catherine Zeta Jones nebo nyní už bývalý pár Brad Pitt a Angelina Jolie. Nemůžeme se jim divit. Ačkoliv je to malý kus země, poskytuje návštěvníkům všechny radosti, které od dovolené očekáváte, a k tomu ještě klid a soukromí.

TIP: Nezapomeňte si při cestování vše zajímavé fotit, k tomu se vám bude hodit kvalitní mobilní telefon.

Jih Francie nepřitahuje jen během festivalu v Cannes

Saint-Tropez, Nice, Monte Carlo a další perly Francouzské Riviéry znáte ze stříbrného plátna. Herci tady nejen pracují, ale také rádi tráví dovolenou. Kromě filmových hvězd si sem jezdí odpočinout i britská královská rodina, Elton John či manželé Beckhamovi. V době filmového festivalu v Cannes se pak Riviéra stává přehlídkou známých tváří.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.