Kancléři Mynářovi vyhořela hospoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kancléři Mynářovi vyhořela hospoda!

Mynář v Osvětimanech v roce 2016
Mynář v Osvětimanech v roce 2016 (Profimedia)

Pořádně krušný den měl včera hradní kancléř Vratislav Mynář (54). Jeho hospůdku Na Srubu v Osvětimanech včera nad ránem poničil požár. A podle Mynáře nemohlo jít o náhodu...

Hlášení o požáru hasiči ze Zlínského kraje dostali v úterý v půl třetí ráno a do akce vyslali rovnou sedm jednotek. „V době našeho příjezdu k požáru hořela celá střecha objektu. Na místo se dostavil správce budovy. Hasební práce jsme prováděli v dýchacích přístrojích s několika proudy vody,“ sdělil mluvčí hasičů Roman Žemlička. Ti včera během poledne předběžně odhadli škodu na 15 milionů korun. Požár si naštěstí nevyžádal žádné životy ani zraněné.

Měl tu svatbu

Hospodu Na Srubu vlastní podle údajů z katastru nemovitostí Mynářova firma O.L.G.A.- S.K.I.-, v níž je kancléř jediným společníkem. A k dřevěné hospůdce se rád hlásil. Vždyť ve vlastním podniku měl i svatební veselku s manželkou Alex (38), kde mu byl za svědka sám prezident Miloš Zeman (77).

Byl to úmysl?

Co mohlo být příčinou požáru, na to kancléř Aha! neodpověděl. Frekvenci 1 se ale včera svěřil, že nemohlo jít o náhodu. „Vyšetřovacích verzí je zatím více. Od technické závady až po úmysl,“ uvedla během úterního poledne mluvčí zlínské policie Milena Šabatová.

Pán z Osvětiman a jeho průšvihy:

Covid? Měl zabijačku

V dubnu 2020, tedy uprostřed přísných covidových opatření, uspořádal Mynář ve svém srubu zabijačku pro 6 lidí. „My jsme si tady chovali soukromě prase tak jako mnoho let,“ řekl tehdy Aha! bezelstně Mynář. Jak byla hospoda kvůli opatřením uzavřena, prase podle Mynáře nebylo čím krmit. Zvíře pak přestalo žrát úplně a hrozilo, že uhyne. Proto ho nechal utratit. Krajská hygiena Mynářovi napařila pokutu 1300 korun. Nikoliv za porušení vládních opatření, ale za to, že chov čuníka řádně nenahlásil.

Mírové jednání v Turecku, chtěli Abramoviče otrávit? A Mynářovi shořel podnik

Video se připravuje ...

Voda na sjezdovku

Pokuty ale Mynář inkasoval také za udržování sjezdovky přiléhající ke srubu, kterou vlastní jeho firma O.L.G.A.- S.K.I.- s.r.o. Trest ho stihl od České inspekce životního prostředí, která mu vyměřila několik pokut za akumulaci povrchové vody a odběr vody pro zasněžování sjezdovky ve Skiareálu Osvětimany. Vodu mimochodem bral z rybníka, který před lety vystavěl bez povolení.

Dotace na penzion

Vedle hospody a sjezdovky vlastní Mynář v Osvětimanech také penzion. Podle policie Mynářova firma Clever Management čerpala šestimilionovou dotaci na jeho výstavbu v Osvětimanech neoprávněně. Policie jej viní z poškozování finančních zájmů Evropské unie. Mynář odmítl, že by trestný čin spáchal.



Přečtěte si
-bello-
30. 3. 2022 • 23:57

Zeman to tomu gaunerovi nahradí.
Zvedá se mi žaludek,Zeman dal kšeft i té Mynářové Sašence /Alexandře co si říká Alex když jí dával rozhovory v TV.
Zeman je už na tom, jako Biden.Mozek nadranc.

AliAlice
30. 3. 2022 • 15:17

Potom co si nahrabal,je to zanedbatelný ...

stalaning
30. 3. 2022 • 08:09

Karma je zdarma, zmetku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.