M*A*S*H přišel o Šťabajznu! Kultovní Houlihanová zemřela 6 let po dceři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

M*A*S*H přišel o Šťabajznu! Kultovní Houlihanová zemřela 6 let po dceři

Zemřela hvězda M.A.S.H
Zemřela hvězda M.A.S.H (Profimedia)

Světem letí smutná zpráva o skonu major Houlihanové z oblíbeného seriálu M*A*S*H. Její představitelka, Sally Kellermanová, zemřela ve čtvrtek ve věku 84 let.

Příčinou úmrtí bylo podle jejího syna Jacka srdeční selhání. Rodina též potvrdila, že Kellermanová v posledních letech trpěla demencí, kvůli které musela dožívat v domě s pečovatelskou službou.

Miroslav Táborský na pohřbu Dušana Kleina (†82): Režíroval nás nenápadně

Video se připravuje ...

Ačkoli pro nás bude vždycky spojena hlavně se seriálem M*A*S*H, zahrála si i ve snímcích The Player (Hráč), „Back to School“ (Zpátky do školy) a dokonce i v jedné z epizod Star Treku.

Zdravotní stav herečky utrpěl velkou ránu v roce 2016, kdy se musela vypořádat se ztrátou dcery Hannah a zároveň jejího druhého muže, scenáristy Jonathana Cranea. Kromě syna Jacka po ní zůstala ještě dcera Claire.

Jan Kuželka na pohřbu Dušana Kleina: Do jeho dýmek jsem mu vozil tabák ze Španělska!

Video se připravuje ...

Přečtěte si
pravlast
25. 2. 2022 • 19:53

Smutné je že Šťabajzna zemřela i když se dožila dost vysokého věku,vždy to je špatná zpráva. Horší je že to byla herečka Loretta Swit,možná i Swift,pravdivé informace se rozcházejí protože jsme v bulváru .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.