Zemřela hvězda seriálu M*A*S*H: Sbohem, Trapere! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zemřela hvězda seriálu M*A*S*H: Sbohem, Trapere!

Wayne Rogers alias John Trapper McIntyre (†82)
Wayne Rogers alias John Trapper McIntyre (†82) (Foto Profimedia, Reuters)

Ve věku 82 let na Silvestra zemřel americký herec Wayne Rogers, představitel nezapomenutelného Trappera Johna v seriálu M*A*S*H. V rodinném kruhu podlehl zápalu plic.

Přestože se coby polní chirurg John McIntyre objevoval jen v prvních třech sezonách oblíbeného seriálu, stihl spolu s Alanem Aldou alias Hawkeyem Piercem vytvořit nezapomenutelnou dvojku. S oblibou šikanovali »kuního ksichta« Franka Burnse a flirtovali s každou sestřičkou, která se mihla kolem. Seriál se podle svého manažera rozhodl opustit, protože se cítil být upozaďován. Původně měli být s Hawkeyem rovnocennými parťáky, Rogers se však nedokázal vyrovnat s tím, že je Aldova postava výraznější, a odmítl žít v jeho stínu. Po opuštění polní nemocnice se i nadále objevoval na televizních obrazovkách – například ve filmech Mrazivý strach (2000) či seriálu To je vražda, napsala (1984).

Autor:  kat

Přečtěte si
jarypadlo
2. 1. 2016 • 17:15

To je divný,chlap zemřelA a napsala to hloupoučká AHA! .A co kdo chcete?-umře někdo z USA a je poprask,o našich se ani nedozvíme.Tím neříkám že zesnulých je mi málo líto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.