Česko rozvolňuje a restauratéři jásají: Sláva, je to pro nás ulehčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Česko rozvolňuje a restauratéři jásají: Sláva, je to pro nás ulehčení!

Petr Jandura
Petr Jandura (Foto Aha! – Josef Slabý)

Konečně skončilo prokázování covidových certifikátů a hned první den rozvolnění to bylo znát. Příjemně zaplněná byla včera kolem poledne například i restaurace Neptun v centru Liberce.

„Ode dneška nás nezdržují kontroly při prvotním kontaktu se zákazníkem. Aspoň máme víc času na práci,“ míní majitel podniku Petr Jandura (50). Nápor nových strávníků ale v následujících dnech nečeká.

„Ti, co chtěli do restaurace přijít, se nechali očkovat a chodí. Myslím, že těch nových zákazníků tolik nebude,“ říká. Restauraci v krušných měsících slušně živilo také vydávání obědů s sebou. „Zatím v tom budeme pokračovat. Lidé si na to zvykli. Je to trend dnešní doby,“ dodává majitel.

Přečtěte si
koliaska
31. 10. 2022 • 19:38

Co jsem si tak všimla, tak spousta restaurací už se z toho konečně vzpamatovala. Kamarád má také takovou menší restauraci a to období po covidu pro něj bylo těžké. Teď už mu ale zase zákazníci chodí. Dokonce říkal, že chce teď do své restaurace i koupit nové gastro vybavení od http­s://ww­w.at­fornax­.cz/

AHel
11. 2. 2022 • 15:14

Prachy, prachy za každou cenu, podraz vlády na slušný lidi, kteří se nechali naočkovat, chovali se zodpovědně, tak za odměnu mohli chodit já osobně do kaváren a nemít strach, že chytnou covid. Tak teď tam chodit nebudu, hnusná vláda nás chce promořit za jakoukoliv cenu, nikoliv ochránit. považuji rozvolnění za hnus a kritizuji to velmi, v mém okoli není nikdo, kdo by vládě zatleskal. Podotýkám, že jsem vysokoškolák a stejní jsou také moji přátelé.. Hlavně, že může lůza už do hospod od 110 hod ráno!!!!! At´žijou prachy, zdraví až na posledním místě. Zlatý Babiš.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.