Siamská dvojčata (19) dostudovala, a teď... Mají první práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Siamská dvojčata (19) dostudovala, a teď... Mají první práci!

K práci patří i podepisování  výkazů.
K práci patří i podepisování výkazů. (Reprofoto youtube)

Indická siamská dvojčata po narození opustila jejich matka a kluci se museli od útlého věku starat sami o sebe. Ale jsou neuvěřitelně šikovní. Získali vzdělání a nyní dokonce mají práci. Už dostali první výplatu! Každý jednu!

Srostlá dvojčata Sohna a Mohna Singhovi se narodila v indickém Pandžábu, ale maminka se nebyla schopna o ně starat, a tak žili v útulku pro děti z chudých rodin. Od dětství rádi opravovali věci a snažili se opravit jakékoli rozbité spotřebiče v útulku. Nakonec kluci (19) získali i výuční listy z elektroniky. Když chodili na praxi do vládní energetické společnosti, tamní lidé byli schopnostmi a pracovitostí dvojčat ohromení tak, že jim později nabídli práci elektrikářů.

Operace nemožná

Každý z nich bude dostávat výplatu v přepočtu 3000 Kč měsíčně. Tu první už obdrželi a to si dovedete představit jejich radost! Pracují na dispečinku dodávek, kde se starají o co jiného než... elektrospotřebiče. „Jsme vděční pandžábské vládě, že si jejich zaměstnanci všimli a uznali náš talent. Vyškolili nás a dali nám velkou příležitost do života,“ uvedli Sohna a Mohna, kteří mají dvě srdce a míchy, dvoje ledviny a také dva páry paží, ale sdílejí játra, žlučník, slezinu a nohy. Lékaři je odmítli oddělit, protože to mohlo vést ke smrti jednoho z nich.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.