Jedno v ložnici, druhé v sanitce... Záchranáři přivedli na svět dvojčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jedno v ložnici, druhé v sanitce... Záchranáři přivedli na svět dvojčata!

Jonášek a Eliášek po porodu
Jonášek a Eliášek po porodu (Foto ZZS JMK)

Jonášek a Eliášek přišli na svět před pár dny a byl při tom docela fofr. Jihomoravští záchranáři sebou museli totiž pěkně mrsknout. Jednoho odrodili v ložnici, kde ležela maminka, druhého až v sanitce. Oba chlapci jsou v pořádku.

Dramatický porod se odehrál na Blanensku. První z chlapců chtěl rychle na svět. „Rodili jsme ho v ložnici maminky. Druhému se ale na svět moc nechtělo. Rozhodli jsme se proto pro transport do porodnice,“ řekl Aha! lékař jihomoravské záchranky Petr Hlavinka. Sotva ale sanitka vyjela, musela hned zastavit. „Druhý chlapec se začal rychle klubat ven. Za chvíli jsme tak přivítali i druhé miminko. Vše proběhlo bez komplikací. Máme velkou radost,“ popsal pocity záchranářů lékař.

Poděkování od táty
„Musím vyjádřit neskonalý dík lidem, kteří nejen svým umem, ale i milým slovem provedli mou úžasnou partnerku porodem. A také ke mně se chovali hezky. Máte můj obdiv i dík,“ vzkázal zdravotníkům pyšný tatínek dvou krásných kluků.

Přečtěte si
-bello-
18. 5. 2021 • 13:51

Pyšný tatínek by měl mít manželku a ne partnerku!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.