Srdce na semaforu v Rumburku dozářilo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Srdce na semaforu v Rumburku dozářilo

Místo červeného terče se na čas objevilo rudé srdce.
Místo červeného terče se na čas objevilo rudé srdce. (Foto Roman Rotta)

Při zastavení na červenou v Rumburku na křižovatce u Lorety se mnozí řidiči usmějí. Místo červeného terče tu totiž září do prostoru rudé srdce. Někdo umístil na semafor šablonu, která zpříjemňuje lidem čekání na zelenou.

„Velice mne to pobavilo a zároveň v této bláznivé covidové době potěšilo. Rychle jsem sáhnul po telefonu, abych udělal foto dřív, než mi naskočí zelená,“ popsal řidič Roman Rotta, který rozváží v Rumburku pečivo. Jak sám přiznává, ještě nikdy nezažil, aby ho červená na semaforu tak potěšila.

„Popravdě jsem ještě čekal nějaké obrazce na oranžové a zelené, tam už ale nic nebylo. Hned po příchodu domů jsem fotku ukázal manželce a dětem a všechny to dojalo,“ dodal řidič. Kdo srdce na semafor umístil a proč, není jasné.

Policie: Je proti vyhlášce

Podle policie je ale takto upravená signalizace proti vyhlášce. Proto také oslovila město, které uvedlo semafor do původního stavu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.