V Těšíne vaří pivo na potenci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

V Těšíne vaří pivo na potenci

Pivečko ocení zejména ženy
Pivečko ocení zejména ženy (Shutterstock)

Že častým popíjením chmelového moku slábne potence? Malý českotěšínský pivovar přišel s řešením, které po návratu svých poloviček z hospody ocení v ložnici i dámy. Vaří pivo na potenci!

Za nápadem stojí podsládek minipivovaru Baraba Karel Beličin (51), přesněji jeho služební cesta do Brna. „Kromě návštěvy hospod jsem u tamního orloje zjistil, že ho místní nazývají falus čili penis v erekci. Právě tehdy jsem si řekl, že je třeba pivařům pomoci,“ vysvětluje. Když dumal, z čeho posilující polotmavý ležák uvařit, padla volba na kotvičník, staletími ověřenou bylinku zvyšující libido. Podle šéfa pivovaru Josefa Vybrance (57) recept vznikal metodou pokus omyl. „Pilovali jsme ho, aby pivo také chutnalo. Povedlo se. Máme ohlasy, že funguje,“ ujišťuje. I když je minipivovar regionální, poděk uje Brnu tím, že tam svoji specialitu vyveze.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.