Podzim ve znamení relaxu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Podzim ve znamení relaxu

 (europarfemy.cz)

K podzimu patří nevyzpytatelné počasí, holínky, sběr kaštanů a spadaného listí a velmi proměnlivé nálady. Není tajemstvím, že si lidské tělo čas od času potřebuje odpočinout. Většinou načerpáme mnohem více energie chvilkou, kterou věnujeme jen sobě a poté kvalitním spánkem. Pojďte se seznámit s produkty, které vám pomohou si takovou kvalitní relaxační chvilku užít naplno.

Bombová koupel!

Horká vana, relaxační hudba a naprosté uvolnění těla a mysli. Můžete si k tomu ještě zapálit vonnou svíčku a obyčejně napustit teplou vanu. Co třeba do ní přidat šumivou bombu do koupele, která v sobě obsahuje esenciální oleje a při svém rozpouštění uvolňuje velmi příjemnou vůni. Nemusíte se bát nějaké extra aromatické esence. Koupelové bomby od Gabriella Salvete jsou navrženy velmi decentním a citlivým způsobem. Jejich barvy jsou velmi jemné, a tak příjemně zbarví vodu, vanu však ne. Složení pečuje o pokožku, příjemně ji zvláčňuje a zjemňuje.

Slaná voda bez moře

Solné jeskyně se již dlouhá léta využívají k uvolnění ucpaných nosních dutin. Soli do koupele umožňují prožít chvíle, kdy se budete cítit jako u moře. Jednou z variant je levandulová koupelová sůl. Za nás se jedná o jednu z nejvíce relaxačních esencí. Síla levandule je známá už od pradávna a věřím, že oslní i vás. Dokonalé uvolnění v kombinaci se „slaným vzduchem“ vám umožní hluboký nádech a pomůže v boji s podzimní rýmou. 

Čistota půl zdraví

Pojďme si přiznat, že už nás to občas úplně nebaví. Každý neustále mluví o tom, jak je důležité si mýt ruce, jakým způsobem to dělat a kolikrát denně. Ano, čistota a hygiena je velmi důležitým aspektem našeho zdraví, avšak nic se nemá přehánět. Momentálně všichni registrujeme zvýšený zájem o zdraví naší planety a zároveň neustále produkujeme další a další obaly od jednorázových mýdel na ruce. Pojďme nemyslet jen na své zdraví, ale i na naši planetu. Mýdla od Gabriella Salvete slouží k doplňování pumpičky na mýdlo, díky tomu omezíte produkci plastů ve vaší domácnosti a věřte, každý krok se počítá.

Veškeré produkty pro dokonalý podzimní relax od Gabriella Salvete naleznete na europarfemy.cz. Neváhejte a prozkoumejte všechny odvětví této značky, budete překvapení její všestranností a velmi dobrou kvalitou produktů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.