Lékař chce Zemana v nemocnici : NECHCI, odmítl prý prezident | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Lékař chce Zemana v nemocnici : NECHCI, odmítl prý prezident

Prezident Miloš Zeman opouštěl nedávno špitál, podle lékaře by se tam měl ale údajně vrátit.
Prezident Miloš Zeman opouštěl nedávno špitál, podle lékaře by se tam měl ale údajně vrátit. (Profimedia.cz)

Ani poté, co už je Miloš Zeman (77) zpátky z regeneračního pobytu ve vojenské nemocnici v Praze, neutuchají obavy o jeho zdraví. Podle Hradu bezpředmětné, ale... Stále se neví, kam prezident půjde v letošních volbách odvolit!

Podle informací Deníku N navíc za prezidentem stále dochází ošetřující lékař a šéf nemocnice Miroslav Zavoral. „Chtěl by prezidentovi udělat další a nová vyšetření. Rozhodl se něco dělat vícekrát, a pan prezident nechce. Profesor Zavoral mu řekl, že vyšetření dopadla dobře, ale že by si to chtěl ještě potvrdit. A že to jde udělat jenom v nemocnici. Miloš mu řekl: Nechci,“ popisuje prezidentův člověk.

Zemanovo zdraví: Proč se za něj Schillerová modlí? A co další politici?

Video se připravuje ...

Otázky na Zemanovo zdraví opětovně včera zaznívaly mezi poslanci. Podle jedněch má Hrad okamžitě vyložit karty na stůl, podle druhých větších zpráv o prezidentově zdraví zatím není třeba. Stále navíc není jisté, jestli prezident – jinak poctivý volič – přijde letos osobně k volbám. Hrad chce slovy mluvčího Jiřího Ovčáčka vše sdělit veřejnosti »v pravý čas«. Zároveň označil spekulace za dojemnou starost o hlavu státu, která se prý v Lánech chystá a těší na povolební vyjednávání.

Zdravotní stav prezidenta: Kolik toho máme vědět?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.