Bond je zpátky! PÁRTY, KDE NECHYBĚL ANI PRINC | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bond je zpátky! PÁRTY, KDE NECHYBĚL ANI PRINC

Bylo to velké...
Bylo to velké... (Foto Profimedia.cz, Reuters, ČTK/AP)

Krásné ženy a rychlá auta k agentovi 007 patří odnepaměti. A chybět nemohly ani na dlouho odkládané světové premiéře nejnovější bondovky s názvem Není čas zemřít, kterou v londýnské Royal Albert Hall pojali skutečně velkolepě.

.Původně byla premiéra 163 minut trvajícího snímku naplánována už na duben 2020, jenže filmaři míní, covid mění... Čekání se ovšem vyplatilo!

Loganovi parťáci, banda naprostých looserů, baví v kině od 31. srpna • ukázka

Video se připravuje ...

Nejdřív se na červeném koberci předvedly legendární sporťáky Aston Martin a orchestr mariňáků královského námořnictva, poté se před fotografy slétli oscarové hvězdy a představitelé britské monarchie. Královskou rodinu reprezentovali princové Charles (72) a William (39) s manželkami. Zejména vévodkyně Kate (39) ve zlatých šatech od návrhářky Jenny Packhamové zářila tak, že i samotný představitel svůdníka s povolením zabíjet na ní mohl oči nechat.

Britský herec Daniel Craig (53) se jako Bond prošel po červeném koberci naposledy, s rolí agenta Jejího Veličenstva se totiž po 15 letech loučí. „Změnilo mi to život,“ přiznal. Dojetí následně vystřídalo nadšení. „Je to taková úleva. Bylo pro mě hrozně důležité, abych sem přišel a oslavil to se všemi ostatními herci a s celým filmovým štábem, a dostal to do kin – a teď je to tady,“ uvedl ve fuchsiovém sáčku Craig, který se od roku 2006 objevil celkem v pěti bondovkách. „Před rokem jsem si nemyslel, že se to stane,“ přiznal.

Loganovi parťáci, banda naprostých looserů, baví v kině od 31. srpna • trailer

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.