Hledá se nový James Bond! Podmínka: Musí vydržet 12 let... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hledá se nový James Bond! Podmínka: Musí vydržet 12 let...

Daniel Craig po pěti bondovkách skončil.
Daniel Craig po pěti bondovkách skončil.  (Foto MGM, Eon Production, Reuters)

Běloch, černoch, mladý, starý, ba snad žena? Spekulace, kdo nahradí Daniela Craiga (54) v roli ikonického agenta 007, vedou nejrůznějším směrem. Producenti sami se s tím zřejmě trápí a lámou si hlavu, jak vyvážit šedesátiletou tradici a požadavky moderní doby.

Jedno kritérium ale mají jasné: Musí jim vydržet na několik filmů. „Až Bonda obsadíme, bude to závazek na deset, dvanáct let,“ uvedli producenti Barbara Broccoliová a Michael J. Wilson pro magazín Variety. „Ne každý to chce takto dělat. I Daniela Craiga bylo dost těžké takto přesvědčit.“ To se ale povedlo, vydržel jim na pět filmů a patnáct roků. První představitel 007, Sean Connery, se upsal na devět let, za které stihl šest filmů, Roger Moore natočil ještě o jeden film víc, a to za 12 let.

Představitelé Jamese Bonda: Který je nejvíc sexy?

Video se připravuje ...

Čí bude agent?

Současně po smrti Alžběty II. (†96) vyvstala nová otázka – všech 25 bondovek vzniklo za její vlády a 007 byl vždy »agentem Jejího Veličenstva«. Bude teď, když vládne Karel III. (73), agent »Jeho Veličenstva«?!

Hvězda Hry o trůny a Indiana Jonese Julian Glover v Praze: Proč se nestal Jamesem Bondem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.