Sázející z Čech vyhrála v Eurojackpotu miliony. Víme, co si za ně pořídí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sázející z Čech vyhrála v Eurojackpotu miliony. Víme, co si za ně pořídí

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce
Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce (iStock Photo)

I když sází už pěknou řádku let, kdy to bylo poprvé, si podle svých slov už nepamatuje. Protože své štěstí pokouší pouze příležitostně, výhra ji opravdu překvapila. Jak nám totiž prozradila, vždycky se domnívala, že si pro milionové částky chodí jen pravidelní sázející.

Přečtěte si také: Díky výhře v Eurojackpotu si Čech zaletí na Bora Bora

Eurojackpot jí však před časem dokázal, že tak to rozhodně není, a nadělil jí rovné 2 miliony korun. Výherkyně tomu ze začátku nemohla uvěřit, po několikáté kontrole tiketu se ale přeci jen pustila do náležitých oslav.  

Překvapení jak má být

„Už dlouho jsem nezažila něco, co by mě tolik překvapilo,“ usmívala se při návštěvě sídla Sazky, kam nám přišla říct, jak si přeje výhru vyplatit. „Radost mi to udělalo obrovskou a jsem vážně šťastná. To jsem ale byla i předtím, především díky rodině.“

Byli to právě její manžel a dcera, s nimiž se o dobrou zprávu okamžitě podělila. Později vše prozradila ještě nejbližší rodině a přátelům, před nimiž nechce nic tajit.

Investice do budoucna

„Mnohokrát jsem četla různé příběhy výherců, se kterými to nedopadlo úplně dobře, jenom si nemyslím, že to bude můj případ. Podle mě se to nestává příliš často a je mnohem víc šťastných konců. Jenže tyhle odstrašující případy jsou prostě zajímavější,“ vyprávěla.

Jaký je tedy její recept na dobrý konec? V první řadě nechce, aby výhra nějak změnila její dosavadní život. Zůstane ve stejném zaměstnání, bude se dál věnovat svým koníčkům a věří, že peníze neovlivní ani její povahu a životní hodnoty.

S vyhranou částkou si hodlá splnit velký sen a pořídit si nový byt. Nad stěhováním ovšem příliš nepřemýšlí a koupi bytu bere hlavně jako investici.  

„Věřím, že znovu vyhraju!“

Během loučení ještě s úsměvem dodala, že se dost možná nevidíme naposledy. Se sázením totiž ani zdaleka nekončí a na další výhru si věří víc než kdy dřív.

Chcete si na pěknou částku přijít i vy? Nepropásněte šanci stát se miliardářem a klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.