Eva Holubová o konci ve Slunečné: Stýskat se mi nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Holubová o konci ve Slunečné: Stýskat se mi nebude!

Definitivní konec Evy Holubové ve Slunečné! Po roli se mi stýskat nebude, přiznala herečka
Definitivní konec Evy Holubové ve Slunečné! Po roli se mi stýskat nebude, přiznala herečka (Prima, instagram, archiv)

Definitivní tečku za divácky oblíbeným seriálem Slunečná udělala Eva Holubová (62). Na sociálních sítích oznámila, že končí s natáčením. A prozradila, že po roli sekretářky Hany Schwartzmüllerové se jí stýskat rozhodně nebude...

Důvody odchodu ze seriálu nezveřejnila, jen naznačila. „Někdy vám o tom, jak se točí takový seriál, napíšu, co to dělá s hercem, jak ho to obohacuje, nebo lágruje,“ nepřímo přiznává herečka, že ne vždy by to byla procházka růžovým sadem. „Po roli se mi nestýská. Samozřejmě se mi bude stýskat po celý tý rodině,“ pokračuje ve veřejné zpovědi Holubová.

Nejvíc scén měla s Marošem Kramárem (62) a Markem Lamborou (26), tedy otcem a synem Linhartovými. Byla jejich nepostradatelnou asistentkou. „Jste kus mého života. Děkuju! A jedeme dál! To už tak prostě v životě chodí...“ vzkazuje jim. „Jak jsem zvyklá vidět většinou sklenici poloplnou, nikoliv poloprázdnou, i teď si říkám, dobře, že jsi to zažila, to hezký si uchovej, to těžký zapomeň,“ míní herečka, která měla na place dokonce osobního psychoterapeuta! Podle jejích slov to byl člověk z týmu okolo seriálu, s nímž mohla sdílet veškeré své osobní radosti a strasti. 

Eva Holubová: Dcera mě nejvíc ovlivnila tím, že mi dodala sebedůvěru

Video se připravuje ...

Nový projekt

Na Primě ale Eva nekončí. „Tak, a tohle je definitivní konec za Slunečnou. Takhle si mne ostříhali do dalšího projektu. Přestávám být definitivně Hana Schwartzmüllerová,“ komentuje herečka snímek s novým účesem a zároveň tím dává najevo, že o ni diváci na televizních obrazovkách nepřijdou.

Cesta domů Tomáše Vorla uzavítá trilogii, vrací se Polívka i Holubová

Video se připravuje ...

Z role do role

Co se filmů týká, má Holubová velmi plodný rok. Zítra vstupuje do kin Cesta domů, jež uzavírá trilogii divácky úspěšných snímků Cesta z města a Cesta do lesa. Vidět ji můžeme i v rodinném filmu Gump – pes, který naučil lidi žít. Do kin také co nevidět zamíří Přání Ježíškovi a v červenci padla první klapka ke snímku Přání k narozeninám.



Přečtěte si
bedna
8. 9. 2021 • 10:53

Většině diváků se po Holubové také stýskat nebude!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.