Smrt na chomutovském sídlišti: Na balkoně našli mrtvou ženu (†66)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smrt na chomutovském sídlišti: Na balkoně našli mrtvou ženu (†66)!

Tady byla žena nalezena.
Tady byla žena nalezena. (Foto Aha! – Helena Lacinová)

Seniorka (†66) zemřela na sídlišti Zahradní v Chomutově. Kriminalisté, kteří její smrt vyšetřují, nevylučují ani násilný trestný čin.

Ženu našli policisté ve středu na balkoně jejího bytu. Ležela pod pytli na odpad. Zřejmě už několik dní, protože od neděle nevycházela z bytu. „Podle prvotních výsledků šetření není vyloučeno, že k úmrtí došlo v důsledku jednání druhé osoby,“ řekl včera Aha! policejní mluvčí Daniel Vítek. Během několika hodin policisté zadrželi i podezřelého muže. „Nyní probíhají další úkony v trestním řízení směřující k objasnění okolností a příčin úmrtí,“ dodal Daniel Vítek. Před rokem žena ovdověla. „Po smrti manžela začala navazovat nové známosti, do bytu si vodila i mladší muže,“ řekla Aha! žena z domu. „Ona říkala, že je moc zamilovaná,“ dodala jedna ze sousedek. K určení přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.