Zeman vyrazil na dovolenou: Prezidentské manévry u hotelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zeman vyrazil na dovolenou: Prezidentské manévry u hotelu!

Prezident Miloš Zeman
Prezident Miloš Zeman (Profimedia.cz)

Léto a prezidentská dovolená? To v případě Miloše Zemana (76) znamená rekreaci v jeho tvrzi v Novém Veselí a také plavbu v nafukovacím člunu po rybníku.

Právě na Vysočinu se hlava státu včera vypravila. Cestou na chalupu se Zeman rozhodl zastavit se na oběd v Hotelu Rytířsko, který patří jeho známému. A ještě několik hodin před jeho příjezdem obsadila hotýlek a jeho okolí početná prezidentská ochranka. O tom, kdo je u stolu očekáván, tak nebylo žádných pochyb. Zeman dorazil v koloně černých limuzín a cestu mu stylově klestil motocykl Hradní stráže...



Přečtěte si
leros
24. 7. 2021 • 22:31

avinko, mýlíš se, film Havel měl premiéru loni v létě, trochu jsi zaspala dobu. jestli si Havel užíval, tak mu nezáviď. Já jako chlap ho chápu. A že byla Dáša v Paříži, proč by nebyla, není na tom nic špatného. Já jsem byl v červnu v Řecku a co jako?

avina
24. 7. 2021 • 19:38

Leros.......Ty jsi nevěděl,že Venca jezdil s milenkami na HrádečeK?!Že spal s Vondrou- máš video,kde v uniformách hradní stráže probíhá mejdan opilce Vaška? Film o VH je letošní novinka.Viděl jsi ho ? Dáša byla v Paříži minulý týden.Píši tedy novinky! Pošahaný, nic nenapsal. Havla jsem neměla ráda. Zvolili ho komouši, jako jsi ty.Milovala jsem Olgu-pova­hu,o­sobnos­t.In­g.MZ a pan Ovčáček se připraví a naserou tématem pošahaného Iero­se.Naz­dárek­.Vypad­ne z Tebe něco? Třeba o Kocábovi, Fialovi.....

leros
24. 7. 2021 • 12:26

avina, ty seš pošahaná, píšeš pořád to samý dokola. Také napiš o Zemanovi a Ovčáčkovi ať je změna. Tobě ten Havel, ale leží v žaludku.

avina
24. 7. 2021 • 11:27

Pěknou pohodu u vody a ve společnosti známých.
Venca Flaška na Hrádečku pobýval s milenkami,milencem Vondrou. Plavat neuměl- opilý skončil v mlýnském náhonu: záběr v novém filmu o Havlovi. Dáša si užívá jeho peněz-minulý týden v Paříži....Zahýbal jí se spisovatelkou O. Vrátilo se jí to,co ona dělala Olze. Hvízdající Dáša se Olze nevyrovná: vzhledem,povahou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.