Kdo zavraždil milovnici koček? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kdo zavraždil milovnici koček?

Dům, ve kterém Jarmila L. žila, teď střeží policie.
Dům, ve kterém Jarmila L. žila, teď střeží policie. (Foto Aha! – Michal Israel Volf)

Tragédie se odehrála v domě v Pivovarské ulici v Libochovicích na Litoměřicku. Jarmila L. (†53), která tu žila, byla ve středu večer zavražděna.

„Kriminalisté vyšetřují násilný trestný čin, ke kterému došlo v Libochovicích. Případ prověřujeme jako zvlášť závažný zločin vraždy,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek. Jarmilu L. našla údajně její kamarádka, která zalarmovala policii. Kriminalisté prý možného vraha už dopadli a teď ho vyslýchají. O důvodech ale zatím nechtějí mluvit.

„Mělo jít o peníze. Žila tam sama a prý k ní někdo přijel. Slyšet nic ale nebylo,“ řekla jedna ze sousedek. Násilná smrt zamávala také s dalšími lidmi z okolí. „Kolem desáté večer tady zvonili policajti, jestli o něčem nevíme. Ona se ale s nikým příliš nebavila, kolikrát ani nepozdravila,“ svěřila se další ze sousedek. Žena byla známá svojí láskou ke kočkám, některé i adoptovala, dříve také spolupracovala s kočičím spolkem Azyl Lucky v Černivy.

Přečtěte si
dejavu26
2. 7. 2021 • 15:46

V Černívi, ne v Černívy.
Paní je mi moc líto, zabil ji feťák pro peníze a byla hluchá. proto někdy nezdravila, když nestihla odzírat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.