Vražda pod věžemi Temelína! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vražda pod věžemi Temelína!

Temelín
Temelín (...)

Byla to vražda? Za podezřelé úmrtí označila policie smrt mladé ženy v jedné z obcí v okolí Temelína na Českobudějovicku a zadržela jejího partnera (38).

„Nebudeme se k tomu zatím vyjadřovat, na dnešek je plánována soudní pitva, následně vyšetřovatel stanoví další postup,“ uvedl k případu policista Jiří Matzner s tím, že zadržený muž skončil v cele předběžného zadržení. Dvojice žila v obci se zhruba 150 obyvateli. „To víte, že je znám. Ona ještě před časem pracovala v kravíně a on je náš hospodský,“ řekla Aha! jedna z místních obyvatelek. Žena údajně utrpěla smrtelná zranění v oblasti hlavy. Policisté zatím na místě neštěstí marně hledali předmět, kterým měla být zavražděna.

Pád na schodech

Místní se vesměs shodují, že partneři byli bezproblémoví. Vůbec nevěří tomu, že by mohlo jít o násilný trestný čin. „Vražda, to je nesmysl, ten člověk nebyl žádný psychopat a rozhodně ji neumlátil. Já mám informace, že spadla ze schodů,“ řekl jeden z místních.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.