Brit v 16 letech vyhrál 11,5 milionu, jenže... Záhadně zemřel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Brit v 16 letech vyhrál 11,5 milionu, jenže... Záhadně zemřel!

Výhru převzal v dresu oblíbeného fotbalového klubu Manchesteru United.
Výhru převzal v dresu oblíbeného fotbalového klubu Manchesteru United. (Foto Facebook)

Když před sedmi roky vyinkasoval Callum Fitzpatrick v pouhých 16 letech neuvěřitelných 11,5 milionu korun z britské národní loterie, myslel si on i jeho příbuzní, že ho čeká pohádkový život. Chyba lávky, chlapec totiž ve 23 letech nečekaně zemřel!

Callum, pocházející z irské vesničky Ballymartin, byl úplně normální a skromný kluk, kterého ani miliony na kontě nezměnily. „Chci si jen koupit normální auto. Mamka mi tvrdí, že pořád budu muset docházet vypomáhat do rodinného obchodu, ale to je v pohodě,“ říkal tehdy ještě jako student. „A taky bych rád navštívil zápas mého oblíbeného fotbalového týmu Manchesteru United...“ dodal.

Po škole si Callum našel práci v baru, kde byl poctivým a oblíbeným zaměstnancem. Zpráva o jeho smrti proto všechny zasáhla, nejvíce však jeho rodinu – otce Colina (45), matku Sheilu (46) a tři jeho sestry – Tiernu, Corragh a Meagh. „Byl to ten nejlepší brácha, jakého jsem si mohla přát. Nikdo nepochopí, jak moc jsme ho milovali,“ přiznala zrdcená Tierna. Přestože příčina smrti nebyla zatím určena, rodiče žádají veřejnost o přispění na konto institutu prevence proti sebevraždám. Což naznačuje, že Callum si dost možná vzal život vlastní rukou...

Přečtěte si
pjotri
9. 6. 2021 • 10:16

Totálně zmatenej nápis mi říká, že zemřel hned, jak vyhrál ty prachy.. Jenže on zemřel až o 7 let později! A proč ne? Výhrou x milionů se určitě nestal nesmrtelným. Jednou to zkrátka přijít musí a je fuk, kolik máš na kontě. Příčina není známa? Blbost, zvlášt, pokud šlo o sebevraždu. Spíš to vypadá, že se neví, PROC to udělal, než JAK to udělal...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.