Američan díky očkování vyhrál 22 mega! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Američan díky očkování vyhrál 22 mega!

Po setření tiketu zůstal v šoku.
Po setření tiketu zůstal v šoku. (Foto scom, Twitter)

Tohle bylo očkování za všechny peníze. Američan Gary Smith se během návštěvy rodinných známých v Arkansasu rozhodl podstoupit druhou dávku očkování proti covidu, která mu nakonec vynesla milion dolarů – zhruba 21,7 milionu korun!

Tamní očkovací centrum se totiž snaží motivovat občany k vakcinaci různými benefity. „Řekli mi, že za svůj doklad o očkování můžu dostat stírací los v hodnotě 20 dolarů (asi 430 korun) zdarma,“ popisuje šťastnou událost. Když pak u svých příbuzných los do loterie Arkansas Scholarship setřel, nemohl uvěřit svým očím. Vyhrál totiž hlavní cenu, milion dolarů! „Říkal jsem si, že je to lež, nemohl jsem tomu uvěřit. Řekl jsem to svojí babičce, a ta se hned chtěla jít nechat přeočkovat, aby taky získala los,“ směje se. A jak s výhrou naloží? Část věnuje na zaplacení účtů a pomoc příbuzným. „Nedávno jsem se zasnoubil, takže za zbytek budu mít svatbu a líbánky snů,“ těší se.

Další výhra na darovaný los

Podobné štěstí se usmálo na jistou Karen Urtechovou Sandrezovou z amerického města Charlotte. Ta dostala darem od rodiny taky los za 20 dolarů, který skrýval dokonce dvoumilionovou výhru! „Pořád tomu nemůžu uvěřit,“ rozplývá se.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.