Hádka cizinců: Tři pobodaní v centru Prahy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hádka cizinců: Tři pobodaní v centru Prahy

Cizince, který měl u sebe zakrvácený nůž, dopadli muži zákona za použití donucovacích prostředků a hrozby palnou zbraní.
Cizince, který měl u sebe zakrvácený nůž, dopadli muži zákona za použití donucovacích prostředků a hrozby palnou zbraní. (Foto Aha! – David Malík, PČR)

Hádka přerostla ve rvačku a nakonec v pobodání tři cizinců (16 až 23). Čtvrtý se svalil do kaluže krve v sobotu večer na Palackého náměstí v centru hlavního města poté, co se do bitky připletl a poranil si kotník.

„Jednoho ze zraněných jsme museli uvést do umělého spánku a zajistit dýchací cesty. Zbývající tři byli při vědomí a utrpěli lehčí zranění,“ uvedla mluvčí Jana Poštová. Prchajícího cizince (39) s nožem policisté zadrželi krátce po činu nedaleko Vyšehradu. Z místa činu se jim pokusil ujet tramvají. Skončil v cele. Motiv a průběh incidentu vyšetřovatelé zjišťují, nikdo zatím nebyl obviněn.

O život vážně pobodaného mladíka bojovali i cestou do nemocnice.

Přečtěte si
-bello-
17. 5. 2021 • 12:58

Nože mají jedině Ukrajinci a Moldávie.A to nejsou cizinci, to jsou naši spoluobčané na práci. Možná se díky nim ale sníží kriminalita Čechů. I blbec si umí představit, jaká selanka je spolubydlení v kriminále, kdy i ten nejtupější Čech má intelektově zmáklý aspoň základní vzdělání, což naši spoluobčané převářně ani nemají. (A že v kriminálech je jich hojně ! )

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.